Klick!

Igår var dålig men jag hanterade det, och lät det inte spilla över på idag. Fick en enorm insikt av hur jag fungerar igår men vet inte om jag är redo att skriva om den ännu, måste hantera det lite i hjärnan först. Men ändå, jag är glad. Man kan läsa om något tusen ggr och nicka och säga ja jag gör nog sådär, men det krävs att det klickar till i hjärnan innan man verkligen fattar och först då är man redo att ändra på saker. Så det känns bra.

I morgon har jag en tenta i arbetsrätt, jag är sjukt nervös. Jag har pluggat bra och känner mig förbreredd men är fortfarande livrädd. Håll tummarna för mig i morgon?

Common people

Så gick det sönder.

Jag visste att det var på väg men kan inte hantera det bättre för det.
För fem år sedan hade jag skurit sönder huden på armarna benen ansiktet magen
Nu vet jag inte hur jag ska hantera det.

Behöver mer cigg men kan inte gå ut.

Helvete.

Jag är 21 jag vill inte ha kvar det här.

Snart snart snart

Längtar efter ledighet. Alla vänner är ute och dricker men jag ska ha hjärnan i behåll i morgon så jag är hemma och gör ingenting. Går bra det med. I sommar ska jag:
  • Läsa alla böcker jag inte har tid att läsa nu
  • Ha ändlösa picknickar med vin och solvarm hud
  • Måla en väggmålning i min kläkammre (nej jag vägrar säga walk in closet)
  • Fokusera på träningen men hålla den på en bra nivå
  • Lära mig bokföring och jobba med det
  • Sy kläder
  • Åka till Berlin och Malmö och kanske någon annanstans?
  • Skriva
  • Dicka öl på uteserveringar
  • Skratta

Fem dagar, två tentor och fjorton timmar kvar.

Fredagskväll inför tenta


Jag är lite av en enstöring på sistone. Inte helt självvalt men måste man plugga så måste man. Känns faktiskt lite skönt också, jag trivs i mitt eget sällskap och njuter av att bara kunna vara hemma och må bra. Känns inte som att jag behöver plugga så hemskt mycket mer heller, vilket skrämmer mig. Fullärd är jag ju knappast men känns som att jag kan grunderna. Säkert nån skitenkelt jag kommer att tabba mig på och hata mig själv för men nu vet jag inte helt vad det kan vara.

Kände ångesten komma krypande förit med dövade den med att rita lite. Har inga bra papper eller dukar hemma så det blir på kopieringspapper som jag snott ifrån mamma. Ovanligt nog blev jag lite nöjd, brukar inte bli det. Så då måste jag ju ta kort på den och lägga in den här. Ska försöka fixa den med akvarell sen också får vi se vad som händer.

Sofia är pedagogisk




Okej mobba inte bilden, mitt försök att vara pedagogisk. Det är meningen att det ska vara en spiral, darrandet skapade jag av misstag med musen.. Så här brukar jag nämligen tänka när saker känns svårt. Den blåa spiralen är mitt beteende och den röda linjen är hetsätning eller vad det nu är för sjukt beteende jag ägnar mig åt för stunden. I mitten av spiralen är beteendet och hetsen samma sak, jag är sjukdomen och inget mer. Sen när jag börjar få ett friskare beteende så rör det sig iväg ifrån sjukdomen, MEN då och då kommer det tillbaka. Och när det händer är det lätt att man ser det som att man är tillbaka på ruta ett igen, och måste börja om samma väg. Men så är det inte, för varje gång kommer man längre och längre bort, tills man en dag är fri helt och hållet.

Vet inte om det här gick att förstå alls, var mest en reaktion på en kommentar ifrån Y som jag tyckte var smart. Haha, tror inte att grafisk designer är mitt yrke?

Jag lever, men väntar på smällen

Befinner mig i ett intressant tillstånd. Lycklig över att allt går bra, upptagen med att planera in allt så att jag hinner ha så kul som möjligt innan jag faller igen. Jag tror, nej jag vet, att jag är på väg mot att bli frisk, att de dåliga tiderna kommer att bli färre och färre. Men det betyder inte att jag inte kommer att falla igen innan jag kommer dit. Egentligen borde jag väl inte tänka så, för då lägger jag väl grunden för just ett återfall. Men samtidigt är det svårt att bortse ifrån vad som varit.

Jorå


Vän om min rädsla för att aldrig träffa någon som vill ha mig: "Tänk på människor som Prins Charles och Bert Karlsson. Kan de kan du."


Så kan man ju också se det.


Still going strong

Dagarna går fortfarande bra! Fjärde dagen nu utan några problem, jag är i chock faktiskt. Där förra veckan var trötthet, depp, ångest och småätande är den här glädje och flyt, både när det gäller maten och pluggandet. Har tränat två ggr i veckan, kom precis hem ifrån den andra, och ska köra nåt på lördag eller söndag med. Woho.

Längtar till skolan slutar även om jag vet att långa dagar utan fasta planer kommer att bli svåra att möta. Men att slippa pressen ifrån skolan blir skönt.

Nu blir det handla mat: Bönor, en liten mellanmjölk, frysta grönsaker, vaniljkesella, 90% mörk choklad, äpplen, bananer och kiwi.

Finaste



Kärlek är finaste kristallkronan i mitt vardagsrum. Känns fortfarande, efter över ett år, konstigt att skriva mitt vardagsrum.

Pep

Idag har varit så bra! Gick upp tidigt och åkte till skolan, hade föreläsning och satt sen och läste i bibblan. Fikade med en vän jag inte sett på länge och vi satt i solen på en gräsmatta. Tränade och kom hem till en nyligen uppsatt kristallkrona som en elektriker fixat upp under dagen. Maten har gått skitbra och jag har varit bubblande glad hela dagen. Så underbart.

En sak jag är lite rädd för, om jag blir friskare kanske jag inte längre kommer att uppskatta dagar som idag? Och det är ju så att dagar när allt stämmer gör det värt nästan alla skitdagar.

BAJS

JAG HATAR BLOGG.SE DET TAR ÅR INNAN INLÄGGEN KOMMER UPP. GAH.
Tusen kameler i könsorgenen och allt det.

Jag och det onda

Många av oss ätstörda skriver och tänker på ätstörningen som ett annat väsen, skilt ifrån oss själva. Det är hjärnspöken, demoner och matmonster. Jag gör det själv då och då.

Jag vet inte om det är bra egentligen att göra så, På ett sätt kan det ju vara bra att skapa sig en egen identiet och inte vara ett med ätstörningen, men å andra sidan måste man ju erkänna att det faktiskt är en själv som tänker och gör alla dessa saker. Kan man verkligen förändra om man inte tar ansvar?

Sommar


Det slog mig som en bomb idag.
Om två veckor slutar skolan och jag har sommarlov. För första gången någonsin ser jag inte fram emot det alls. Ingenting att göra. Jag ska jobba hos min mamma men det blir inte fasta tider eller någonting. Annars finns ingenting alls, lösa planer om Berlin och Malmö. Massa dagar utan någonting alls.

Jag är livrädd. LIVRÄDD.

Bekräftelse

Att kunna sin före detta pojkväns lösenord till både hotmail och facebook utsätter en för tillfällen att visa vilken dålig snokande människa jag faktiskt är. Inte för att det står nåt intressant ändå, om det skulle vara fyllt med jobbiga utlämnande privata mail skulle jag nog sluta läsa (intalar jag mig själv).
Jag gick med i match.com igår. Bekräftelsebehov, jag? Oh no hur kan du tro det? Letade upp den enda söta pojken på hela stället och blinkade till honom, som man gör tydligen. I alla fall när man inte vill betala pengar för att kunna maila. Han blinkade tillbaka. Bekräftelsen nådd för kvällen. Eller så. Ack och ve för vår generation. Jag är värdelös på att ragga på krogen men åratal av Helgon och msn har lärt mig allt som finns att veta om dubbeltydiga formuleringar och smileys.

Igen Igen Igen

Nu var det ett tag sen, har varit i nåt ingenting-land den här veckan känner jag. MEN maten har gått helt okej, jag har definitivt småätit för mycket men ingen hets alls. WOHO! Första tiden när jag försöker komma ur en hetsperiod så måste jag göra så, behandlar mitt hetsmonster som ett litet barn man kan muta (tyst så får du lite godis, men inte hela affären). Nu kan jag börja ta större tag. Blir nog lättare nästa vecka för då har jag lektioner hela dagarna och rutiner gör mig gott.

Försöker plugga och det går okej, har mycket kvar men tror jag hinner till nästa måndag om jag jobbar på. Diciplinen är sådär men jag gör vad jag kan och accepterar betyget jag får av det. Sådeså.
ikväll ska jag sjunga karaoke.  Spännande.

Natt

Jag vet att ångest sägs vara en flykt ifrån verkligeheten och aldrig har det känts mer sant än nu. Jag har varit sjuk och pluggande de två senaste dagarna, inlåst hemma kedjerökande ifrån mitt fönster. Nu är ciggen slut och jag har saker att göra hela veckan: lektioner i morgon och middag hos mamma, anordna en föreläsning om genusperspektiv på juridiken och gå ut med folk på onsdag och så vidare. Självklart ska all annan tid läggas på studierna för om två veckor är det tenta och det är så mycket att göra. 

I morgon ska jag upp tidigt, åka till universitetet och plugga, möta en vän för lunch och sen ha föreläsningar hela dagen innan jag åker direkt till mamma. Och jag är livrädd. Hur blev det såhär? Jag gömmer mig hemma,;ser på dåliga tvserier (och får ångest för att jag inte pluggar), kedjeröker (och får ångest över cancer) och stannar uppe halva natten och målar fula tavlor. När blev jag så här bräcklig?

First day of my new life

Första dagen på min nya regim går sådär, jag lyckades vakna vid elva istället för åtta. Vet inte vad det är för fel på mig, varje morgon vaknar jag med hosta och feber och sen fram emot kvällen mår jag bra igen. Sen är det samma sak nästa dag, och nästa och nästa. Hur som tvingade jag ändå i mig frukost och mår bra. Märker att koncentrationen blir så mycket bättre och jag får massa gjort.

Midnattsgnäll


Känns lite onödigt att ta upp någonting om Alexander Rybak och Fairytale men jag knarklyssnar den för att den påminner mig om mitt föredetta förhållande.
"Everyday we started fighting, everynight we fell in love. Noone else could make me sadder, noone else could lift me high above. I don't know what I was doing, when suddenly we fell apart. Nowadays, I can not find her, but when I do we'll get a brand new start."
För flickan med vinylsamling som får spel när CDsamlingen står i oordning (och spenderar fester med att ordna om främmande människors) så är det lite sådär att erkänna men ändå.

En scen ifrån Sex and the City snurrar i mitt huvud. När Carrie sitter i mitten av sin bokreleasefest och säger "I'm lonley. I really am. The loneliness is tangible."

Målar klart en tavla istället.
 

Nya tag (ännu en gång)




Maten har inte gått bra den här veckan, inte alls. Ingen hets egentligen, mer konstant överätning eller ingen ätning. Mest skit kanske man kan sammanfatta det med? Jag har varit sjuk och på kryssning och bakis och bara i allmänn obalans. Så tänkee prova en ny taktik inför nästa vecka och köra stenhårt ät-schema. Inte med kalorirestriktioner alls, bara se till att äta på bra tider och regelbundet. Så här tänkte jag:

  • Vid åtta = Frukost (havregrynsgröt med banan, hallon och sojamjölk. Har ingen fantasi alls när det gäller frukost)
  • Mellan tio och elva = mellis (en frukt kanske)
  • Vid tolv, ett = Lunch (se till att få med kolhydraterna, har en tendens att ta bort dem)
  • Vid tre = mellis igen (frukt, yoghurt eller så)
  • Vid sex eller sju = middag såklart (KOLHYDRATER återigen)
  • Senare på kvällen = frukt och kesella eller lite mörk choklad kanske?
Låter nog bra va? Säg till om det inte gör det...
Ska lyckas hålla det också, måste verkligen försöka för jag vet ju att jag mår så mycket bättre då och jag behöver verkligen den energin nu för att orka plugga allt som jag behöver.

(och bilden har inget med saken att göra men jag sökte på "mat" och den kom upp)


Att förlåta

Det är så vanligt att knappt några böcker eller filmer tar upp det. På sin höjd syns det i en Friends-reklam på tv eller nämns i förbifarten. Vissa pratar om att de var mobbade outsiders under skoltiden och säger det med stolthet; "jag var annorlunda, jag vågade gå min egen väg." Så känns det inte för mig, och jag var inte ens mobbad, bara på utkanten. Det är konstigt hur någon som hände för så länge sen kan påverka än idag. Än idag tolkar jag blickar från främmande som början på skrik och kommentarer om hur ful och tjock jag är, än idag vågar jag inte lite helt och fullt på människor innan jag känner dem väl. För vem vet, kanske går de iväg och pratar med alla andra om hur hemsk jag är så fort jag vänder ryggen till?
Jag var aldrig populär i högstadiet och jag tillbringade tre år med att vara på helspänn, alltid med känslan om att jag inte fick vara med. Den känslan kommer igen varje gång jag är bland nya människor. Jag minns dagen timmen sekunden jag insåg att mina två bästa vänner ägnat veckor åt att prata skit bakom min rygg och lämna ut alla hemliga tonårshemligheter jag berättat. För några veckor sedan hittade jag en gammal dagbok, med ett brev jag skrivit till en av dem, ett brev jag aldrig skickat utan bara skrivit för att få ur mig känslorna. Det gjorde ont att läsa med sin nakenhet och nästan patetiska sorg.

Slutklämmen var hur mycket bättre jag skulle klara mig i livet, hur jag skulle få en fantastisk karriär och de bli städare. Då hade jag inte räknat med Facebook, att jag faktiskt skulle kunna veta vad det blev av alla dem som jag inte sagt ett ord till sedan den sista kvällen efter avslutningen i nian. Nu vet jag att tjejen jag skrev brevet till studerar till biolog, att en anna tjej är sjukskriven tatuerare och en tredje tvåbarnsmor. Det rör mig inte i ryggen, jag hoppas att alla tre är lyckliga med vad de valt. Och det gör mig så glad, inte för tjejernas skull för de spelar ingen roll i hela världen men för min egen för jag har släppt hatet jag bar på i så himla många år. De är luft för mig och de får göra precis vad de vill, jag önskar dem lycka till och tänker aldrig på dem igen.

Nu börjas det

Tecken på att man verkligen börjar komma in i juridiken:
Jag kan utan hjälp av flärpar slå upp lagboken på måfå och hitta till rätt lagar. Minns att min lärare gjorde det på första lektionen och vi alla skrattade och tänkte NÖRD men nu är jag här och ger ifrån mig  förtjusta pip varje gång jag hittar rätt på första försöket.

Kryssningen var kul, berättar men någon annan gång. Ska plugga hela dagen men sen blir det schlagerkväll med gamla klasskompisar. Ska bli kul.

tjooh




Nu blire kryssning! Morsning korsning, ses på lördag eller så!

Håhåjaja


Jag blir så fasansfullt trött på vad jag skriver här. Känns som att det mest är gnäll gnäll av mig. Nu har jag ätit föt mycket, ingen hets men känner mig som skit ändå. Håller mig ifrån toaletten genom att tänka på att min viktnedgång inte ska komma genom spyor. SKAINTESKAINTESKAINTESKAINTESKAINTE.
Vill lägga min under täcket till det blir juli.

Tristesstrassel



Som sjuk har jag tittat ohälsosamt mycket på TV. (Kanske det som gör mig sjuk?) Roas också extremt mycket av hur dåligt textat det mesta är, speciellt på trean. Nyss översatte de abacus (kulram) med just abacus. Visst att det är ett latinskt namn och att abacus går att säga på svenska med men vilket ord använder man oftast? Min elaka sida säger att det är för att översättaren inte fattar vad det betyder...
Bäst är snabbtextningen på Söndagsparty, när allt ska ske i direktsändning. Otroligt roligt hur mycket de missuppfattar.
Japp okej ett riktigt trist inlägg men vad kan förväntas?? Bortsett från en snabbfika med en vän idag har jag inte träffat nån sen i lördags! Jag dör av tristess och pratsjuka, pratade med min lagbok förut idag...

Onsdag 130509

Vaknade vid tolv, fortfarande sjuk. Jag ska på kryssning i morgon med klassen och massa andra, aldrig i livet att jag missar det! Aldrig!! Min bästa vän i klassen är också sjuk och hon är osäker på om hon kommer att åka vilket gör mig livrädd och får mig att känna mig som om jag var tillbaka i åttan och inte hade någon att äta lunch med. Vilket är löjligt, jag umgås med i princip alla i klassen och till och med neurotiska jag vågar säga att de faktiskt tycker om mig. Så kanske är det nästan bra om min kompis inte följer med, då är jag tvingad att stå på egna ben igen. Så ja, ja vi får se.

Sitter och skriver på mitt PM som ska in i morgon, det blir aldrig bra nog.

Trassligt



Så här blir håret efter papiljotter när man har mycket volym naturligt. Snyggt.
Men i morgon blir det nog fint hoppas jag..

Tjadu?

Här skulle jag skriva nåt bra och smart men det står still i hjärnan så jag skriver bara jeii Malena! Jag gillar henne och så ska jag ha schlagerkväll med gamla klasskompisar på lördag och den blir ju lite blek utan Sverige i final. Man kan ju annars heja på Norge men ändå.
Kan ju fortsätta positiviteten med att jag nu har tillbringat tre dagar hemma sjuk och klarat maten helt galant. Tjoflöjt.

I'll never see your face again

Läser Vulkans blogg om spotifylistor som olika mer eller mindre kända människor satt ihop (med betoning på mindre, Oxsana Andersson? Really?) och inser att inte blev de kända för sin musiksmak.
Inte för att min är så fantastisk heller. Nu lyssnar jag på The Drugs Don't Work av the Verve. Minns när jag var liten och fick Absolute Music-samlingarna i födelsedagspresent varje år. Jag och min kusin älskade sången men fattade såklart inte vad det betydde, vi trodde att den hette The Trucks Don't Work och hittade på historier om att de skulle bygga ett hus. Sen blir man äldre.

Det har trillat in lite kommentarer på bloggen nu, väldigt oväntat och uppskattat. Jag är lite dålig på att hantera sådana, ska man liksom gå in på kommentatorernas bloggar och säga tack tack, det känns lite njaa. Men hur som helst så kan jag ju tacka här för det betyder mycket. Verkligen.

Nu ska jag läsa mer om jämkning av bodelningsavtal. Folk brukar skratta åt mig när jag berättar vad jag läser om men det är faktiskt kul. Ända nackdelen är väl att man blir en total cyniker när det gäller kärlek, alla rättsfall vi läser om är bara fruktansvärda skilsmässor och arvstvister.

Tankekraft



Jag har mina små tankeknep när saker blir jobbiga.

När jag har svårt att komma på hur jag ska göra med maten, när ena halvan skriker köp tusen kilo godis och andra halvan säger ät ingenting alls i tre dagar så brukar jag låtsas att jag är en annan version av mig själv. Jag fokuserar på ett foto jag har, där jag är smalare än nu men inte mager. Jag står i New York under ett enormt blommande körsbärsträd och ser lycklig ut. Egentligen hade jag ätstörningar då med men jag låtsas att jag är en frisk version av den tjejen och jag frågar mig vad hon skulle göra. Oftast är svaret köp lite lite godis och gå och träffa en vän. Konstigt nog funkar det, det blir varken att jag ger efter eller förbjuder mig själv.

När jag vill kräkas säger jag åt mig själv att ja jag ska gå ner i vikt men den nedgången ska komma för att jag lever ett hälsosamt liv utan hets, inte för att jag kräks. Det ska bli en viktnedgång som jag kan vara stolt över och stå för, den ska inte innehålla några dåliga minnen.

Båda fungerar, inte alltid men ofta nog. Tankens kraft blir starkare ju friskare jag blir.

Kvällen

Sitter på köksbänken med fötter ut genom fönstret. Lyssnar på Veronica Maggio som jag egentligen inte gillar men texterna passar mitt humör. Röker fyra cigaretter på rad, inget gör mig glad. Röker bara en.
Ser en kille gå förbi under mina fötter men han ser inte mig. Ingen ser en när man sitter en våning upp. Mysigt, som att titta på en teater.

Min buss kör förbi, stannar inte på min hållplats. Jag känner mig lite bortglömd. Den är tom, bara en metrotidning åker på sätet längst bak.

Går in och tittar på sista säsongen av Scrubs. Min tvättkorg ger upp och kräks kläder på golvet, borde boka en tid kanske. Snart.
Dricker snabbkaffe ur ett martiniglas, det smakar bättre så.

CSN SKA DÖ



Fick ett litet fint brev ifrån CSN idag. De vill ha 13 000 ifrån mig, inom tre veckor. Jahaja??
Det är ett återkrav på bidraget jag fick när jag pluggade i Australien, plus ränta. Vad som stör mig är att jag skrev till dem då och frågade om det verkligen var okej att jag fick bidrag eftersom jag hade aktieinkomster, och de svarade att jaa då det räknas inte in. Sen ändrar de sig och nu ska de ha över tusen spänn i ränta pga av deras jävla fel. SKITKUL.

Självömkande


Jag är sjuk och leker med kameran.
Exet mitt skickar meningslösa sms men jag tänker mest på vad han sagt förut. Om hur hemsk jag är och hur jag aldrig kommer att hitta någon annan. Jag tror att han har rätt.

Jag vet jag vet jag vet det är sånt som alla säger när det är slut men jag tror faktiskt det. När jag var yngre, innan jag träffade honom, bestämde jag mig för att ta livet av mig när jag var 22 om jag inte hittat nån till dess. Sen, tänkte jag, sen blir det för plågsamt att leva. Så tänker jag inte nu men just detta att hitta någon som tycker om mig har alltid varit var jag stressat över mest.

Brukade tänka att om jag blev våldtagen visste jag i alla fall att någon ville ha mig.
Jag har aldrig sagt det till någon för det är för pinsamt men så tänkte jag.
Sanningen är nu att jag kommer aldrig att hitta någon som vill ha mig. Jag är inte söt eller rolig eller smal eller trevlig. Jag är bara en dryg blyg korkad tjej med ful kropp och ansikte.

Prima ballerina

Jag fick äntligen hem min nya kamera och firade med att leka lite. Blev inspirerad av inlägget nedan och tog på mig min studentklänning. Fick fem komplimanger av okända under dagen och kvällen. Kändes lite bra. Synd attt man måste tvätta skiten i kemtvätt.


Har inte hetsat på hela veckan. Fast kräkts fyra ggr och ätit för mycket ibland (därav kräkningarna). Leker en lek: jag låtsas att jag är en smal tjej som inte har problem  med maten. Det funkar, konstigt nog.

Helgens melankoli.

Jag har ignorerat min blogg lite senaste tiden.

Igår var jag på en sjukt fin grillkväll med vänner och deras vänner, tog en tidig kväll för dagen innan var jag med andra vänner på Debaser Medis och såg Yeah Yeah Yeahs och vi var inte hemma förrän fem. Behövde sova men vaknade med feber och halsont. Svininfluensa jag lovar. Eller räkfrossa kanske?

Allt är så fint ändå vill jag bara gråta.

Min ångest är en risig skog
där blodiga fåglar sjunger
stoltare ödemark finner du nog
men mig kvittar det nu lika

Jag sitter och glor under torra träd
och lyss till de hesa skriken
Jag ligger snart still under tomma träd
och ruttnar bland fågelliken

-Per Lagerkvist

Smile if there's anything you want

Jag är hemma hos mamma på hennes dator och hittade en bild ifrån min student. Det är jag med gula klänningen i mitten av bilden, jag försöker hjälpa upp min dåvarande bästa vän med knallrött hår. Och jag slås av att jag var ju inte tjock? Jag har alltid sett hur jag såg ut på studenten som den ulitmata pinsamheten för att jag var så tjock. Och så har jag också sett det varje gång jag tittat på bilderna därifrån, men nu har väl ögonen ställt om sig för jag kan inte se det längre?
 

Skärp dig


Här
är den första länken som kommer upp om man söker på väldigt vackra på google. Det är en artikel om en kille som startat en tidning med massa unga nakna killar som smeker varandra. Jahhahapp kanske borde kollat lite mer innan jag valde mitt namn?

Helgen har varit blandat fantastisk och vidrig. Många vackra underbara människor, många ensamma stunder under täcket och igenklibbade ögonfransar. Men nu är jag uppe och på väg igen.

Jag börjar bli rädd nu, börjar förlora hoppet om att någonsin bli frisk ifrån min ätstörning. Den har gått till att bli bara hets och ibland spya. Varje gång tar jag mig upp och säger till mig själv aldrig mer nu ska jag klara detta, sen faller jag igen. Jag väger mer än någonsin och vill bara dö när jag ser mig själv i spegeln. Egentligen skulle jag väl söka hjälp men tror inte att jag får någon ändå. Jag borde kunna klara detta själv men det går inte. Visst är det bättre än det har varit men speciellt bra är det inte alls. Det inverkar på mitt sociala liv och mina studier och jag undrar hur jag någonsin ska komma ur det?
Det är ju så fruktansvärt frustrerande att allt detta finns i min hjärna, jag bode kunna skärpa mig och fixa det.

RSS 2.0