21/10

Idag är läskig. Jag har ätit frukost (fil med müsli och banan) och lunch (kikärtor med wokgrönsaker och couscous) och ett äpple. Det känns som om jag hetsat och ätit för mycket, eller min hjärna vill tro det så att jag kan hetsa på riktigt? Jag vet inte, förstår inte. Alla fettceller på min kropp har växt och skrattar åt mig i spegeln. Gå och dö tjocka gris ungefär.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Du är vacker, du skriver fantastiska inlägg som lyser upp i tentapluggsmörkret och när du är bitter över något i denna värld (som kvinnliga komiker och dåliga dejter) så är du bitter på det mest klädsamma vis. Så det så!

2009-10-21 @ 16:40:30
Postat av: Sofia

Vad fin du är! Hoppas att tentan gick bra (för tror att jag såg på fb att du hade gjort den nu?) kramar

2009-10-22 @ 23:59:35
URL: http://valdigtvackra.blogg.se/
Postat av: Ylva

Yes, båda äckeltentorna skrivna. Bra och bra - dom gick över ;) Får herrbesök i helgen, sen lovar jag att svara på mail!



...och du tänker rätt, det går bara att äta sig ur hetsarna ironiskt nog. Mycket mat, inget fusk!!! Och släng alla elaka tankar i papperskorgen och se till att ha en riktigt bra helg nu (oberoende om det betyder långfilsmaraton i pyjamasbyxor och otvättat hår eller alldeles för mycket sunköl och för lite sömn). kram!!

2009-10-23 @ 14:44:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0