Nu och Året

Idag är jag en stor boll av sorgsenhet och jag vet inte varför egentligen. Ensamhet osäkerhet vilsenhet. Har jobbat och stressat över skolan men inte pluggat ett skit. Ägnat kvällen åt att sätta in foton i ett album över 2009 och mest varit glad över att det året är över trots att det på det stora hela var ett fint år.

Januari: Började mitt liv i Stockholm igen och började plugga juridik

Februari: fick rosor från pojkvännen jag fortfarande hade och hatade att han var kvar i Australien

Mars: minns i princip inget ifrån den här månaden men jag åkte till Örebro och hälsade på fin vän och tittade på ankor i snön. Och jag startade den här bloggen.

April finns det inga bilder ifrån. Jag fick tillbaka min första tenta och hade totalångest för att jag inte fick högsta betyg, jag gjorde slut med min pojkvän efter drygt två år och jag visste ingenting längre.

Maj: livet kom igång igen, jag fick tron på att vara glad och klara av maten tillbaka. Kryssning med klassen, myskvällar med vänner och de första ölen på uteserveringar.

Juni: sommaren började och den var synonym med Fredhällsklipporna. Solande på dagarna, vindrickande på kvällarna. Eller som på bilden, random lekande och gnällande med bästa vännen.

Juli: fyllde 22 och total svacka när exet blivit kär i någon annan. Men mest lyckliga dagar med de bästa jag vet och nätter då jag stannade uppe och tittade på soluppgången och skrattade för mig själv för att världen var så vacker. Juli var warszawa och sangria i parken utanför mitt hus.

 

Augusti: Exet kom till stockholm och det blev en vecka av förvirring innan jag flydde till regnigt Way Out West och skrattade bort problemen. Skolan började och jag insåg att jag saknat den.

September: Dansade som fasiken, pluggade som fan och träffade en kille som skulle visa sig vara ett svin. Ägnade alldeles för mycket tid åt att röka i mitt fönster och hata livet

Oktober: Pluggade otroligt mycket och hatade min klass. Satt mest hemma och pysslade när jag inte var i bibblan.

November: London London London. Minns inget mer av den månaden än den otroliga tryggheten i London med några av de finaste jag vet. Efter det har maten gått otroligt mycket bättre och jag litar på att folk tycker om mig nu

.

December: total trötthet och depp när snön kom och jag ville gå i ide men månaden hämtade upp sig och att det slutade fint vet vi redan. Firar med en bild under min kjol som någon tog vid åtta på nyårsmorgonen.


Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken fin årskrönika

kram

2010-01-11 @ 21:48:28
URL: http://http:/frokenlejon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0